Wanneer zijn de opkomsten van Luchtscouts "Seppe" Roosendaal?

Hieronder staan de reguliere draaitijden van de Roosendaalse luchtscouts. Soms wordt hiervan afgeweken, bijvoorbeeld voor een excursie, een avondspel in het donker of een groepsweekend. Ook gaan de luchtscouts elk jaar een week op zomerkamp, in de eerste week van de zomervakantie. En in december is er een kerstkamp.

De esta's
(de leefdtijdsgroep van 6 tot 10 jaar) hebben elke zaterdagochtend van 10:00 tot 12:30 een opkomst.

De scouts
(de leefdtijdsgroep van 10 tot 14 jaar) hebben elke zaterdagochtend van 10:00 tot 12:30 een opkomst.

De explorers
(de leefdtijdsgroep van 14 tot 18 jaar) hebben elke zaterdagmiddag van 13:30 tot 16:00 een opkomst.

Waar zit Luchtscouts "Seppe" Roosendaal?

Het gebouw van Luchtscouts "Seppe" Roosendaal is te vinden op  Sportpark Vierhoeven in Roosendaal, aan de Elderseweg 11.

Zie hier.

Met de auto kun je de Elderseweg bereiken via de Visdonkseweg (op de Zundertseweg net voor de rotonde rechts afslaan). De Elderseweg is na 900 meter rechts. Na 100 meter vind je ons aan de rechterkant van de Elderseweg.

Met de fiets kun je ook langs de andere kant komen. Op de Willem Dreesweg sla je dan in de bocht de Turfvaartsestraat in, richting Sportpark Vierhoeven. Je rijdt hier rechtdoor, het zandpad op. De eerste straat links na het sportpark is de Elderseweg (ook een zandpad). Deze rijd je bijna helemaal uit, tot je aan de linkerkant een gebouw ziet staan. Daar moet je zijn.

Wat doen jullie met 'Lucht'?

Het thema 'Lucht' is een interesse gebied waar we regelmatig iets mee doen.

We doen net zoals andere scoutinggroepen allerlei typische scouting dingen, maar hiernaast doen we vaak lucht-activitieten zoals;
- modelvliegtuigen/rakketten maken
- excursies naar vliegvelden/sterrewachten etc.
-  thema opkomsten over het weer/ vliegtuig herkenning of sterrenkunde
- spellen in het thema 'lucht'

Lees verder op "Wie zijn wij?"

Wat kost lidmaatschap bij Luchtscouts "Seppe"?

We zijn een relatief kleine vereniging en we doen ons best om voor iedereen bereikbaar te zijn en te blijven. Totaal in de scouting gedachte proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden en toch unieke en gave activiteiten te doen.

Meer over de kosten op onze "Contributie" pagina.

Esta's

6 - 10 jaar

Scouts

10 - 14 jaar

Explorers

14 - 18 jaar

Elke zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00

Luchtscouting iets voor jou?

Je mag altijd drie keer gratis komen kijken.

Vul het formulier hiernaast in en ontvang extra informatie over onze vereniging en de komende opkomsten.
We kunnen dan samen afstemmen wanneer uw zoon/dochter(s) langs kunnen komen.

Esta's
6 - 10 jaar

Scouts
10 - 14 jaar

Explorers
14 - 18 jaar
Elke zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00

Kom een keer langs!

Kies een speltak waar uw geintereseerd in bent
Esta's 6-10jr
Scouts 11- 14jr
Explorers 14-18jr
Vrijwilliger / staf/ bestuur
Vragen / opmerking
Versturen
Samen avonturen beleven, met lucht als extra thema
Contact Wat zijn Luchtscouts?